keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Disneyland Pariisi, maaliskuu 2017, neljäs päivä

Sunnuntaina, neljäntenä Disneyland päivän aamuna lähdimme käymään läheisessä Val-d'Europen shopping centerissa eli ostoskeskuksessa. Matkasimme ostoskeskukseen kätevästi junalla. Junamatka maksoi 1,90€ suuntaan ja matkaa oli yhden pysäkin verran. Ostoskeskus sijaitsi aivan Val-d'Europen pysäkin lähellä ja sanomattakin oli selvä että keskus oli valtava. Kiertelimme ostoskeskuksessa muutaman tunnin ja lähdimme takaisin Disneylle kukkarot kevyempänä ja reppu täynnä ostoksia. Mukaan tarttui lähinnä tuliaisia kotiin vietäväksi, mm. veljelle jerry kanisterin muotoinen taskumatti, veljen vaimolle Mikki-silikonikakkuvuoka, veljen pojille t-paitoja ja ruutupaita sekä veljen tytölle lappuhaalurit ja Minni-paita. Lähistöllä sijaitsee myös La Vallèe Village-ostoskeskus jossa löytyy mm. Hugo Bossin, Calvin Kleinin ja monien muiden merkkien omat myymälät.

Ostosreissulta palattuamme veimme tavarat hotellihuoneeseen ja suuntasimme jälleen puistoihin. Kävimme päivän aikana katsomassa kaikki loput Star Wars-ohjelmanumerot Studioiden puolella sekä ajelemassa junalla ympäri Disneylandia. Miehelle nousi päivän aikana hieman lämpöä, joten suuntasimme iltapäivällä hotellihuoneeseen lepäämään. Mies otti päikkärit ja itse yritin ottaa kylvyn mutta hotellimme vedenpaine oli niin onneton että puolen tunnin täyttämisen jälkeen ammeessa oli vettä noin 10cm joten se siitä kylvystä. Kävin vielä tekemässä hotellimme pienestä putiikista karkkiostoksia kotiin vietäväksi.

Maailmanpyörä

Alkuillasta kävimme syömässä hotellin buffetissa mutta emme kumpikaan pitäneet ruuasta. Ruoka oli pettymys hintaansa nähden ja ruokailu jäikin kovin lyhyeksi. Valikoima ei ehkä kohdannut meidän sivistymätöntä makuaisitiamme. Parasta antia buffetissa taisikin olla jälkiruokapöydän suklaaöverit. Ruokailun jälkeen emme ehkä olleet aivan niin kylläisiä kuin yleensä buffetista poistuttaessa.

Pitkään arvoimme lähdemmekö katsomaan illalla vielä Studioiden Star Wars iltashowta vai jäämmekö hotellille. Miehen kunto parani sen verran iltaa kohden että puimme hänelle ylimääräiset pipo ja hanska -kerrokset päälle ja lähdimme illan jo pimentyessä vielä viimeisen kerran Studioiden puolelle. Illalla puistossa väkeä oli vähemmän, joten pääsimme testaamaan huippuhauskan Autot-laitteen jonka aikaisemmin olimme jättäneet välistä jonojen takia. Kiertelimme tehden ostoksia, kävimme muutamassa laitteessa ja asetuimme hyvissä ajoin ennen iltashow:n alkua hyville paikoille ja jäimme katsomaan illan esitystä jossa Star Wars-elokuvista tuttuja kohtauksia heijastettiin Tower of Terrorin kylkeen. Kyllä miestä olisi harmittanut jos olisi show:n missannut.


Pelottavia Tähtien sota -ukkeleita


Shown jälkeen lähdimme hotellille pakkaamaan laukkumme valmiiksi että ehtisimme vielä viimeisenä päivänä käydä puistossa ennen lentokentälle lähtöä. Haasteellista oli saada kaikki tuliaiset mahtumaan laukkuihin, mutta onnistuimme siinä lopulta. Tänäkään iltana ei unta tarvinnut kovin kauaa odotella. Hotellissa oli muuten erityisen mukavat tyynyt ja hieman harmittaakin ettei matkalaukuissa ollut tilaa tyynyille kaikkien niiden tuliaisten lisäksi.

Osa tuliaisistamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti