maanantai 3. syyskuuta 2018

Disneyland Pariisi, maaliskuu 2017, kolmas päivä, Hahmoaamiainen

Lauantaina aamumme alkoi etukäteen varatulla hahmoaamiaisella Disney Villagen Cafe Mickeyssä. Yritin saada tätä hahmoaamupalaa lahjan osuuteen, se hyväksyttiin suunnitelmaan mutta matkan varausvaiheessa haluamamme kattausaika oli varattu loppuun joten emme saaneet tätä silloin sisällytettyä matkaan. Mikki Hiiri-aamupala oli ollut sellainen mistä alun alkaen en ollut valmis keskustelemaan ja luopumaan. Hotellista, lennoista, matkan kestosta ja muusta olisin ollut valmis joustamaan joten oli tietysti pettymys kun tätä emme saaneet mukaan lahjaan. Matkatoimistolta tuli kuitenkin vielä kaksi viikkoa ennen lähtöä sähköposti jossa tätä aamupalaa mainostettiin joten laitoin heille sähköpostia olisiko meidän vielä mahdollista saada tämä ja maksaisimme tämän erikseen omasta pussista. Meillä ei lopulta ollut päivällä ja ajalla väliä, kunhan vain pääsisin tänne. Olisin ollut valmis heräämään vaikka keskellä yötä jos Mikki Hiiri olisi päättänyt syödä aamupalaa kanssani klo 5.

Saimme aamupalan järjestymään lauantaille toiseen kattausaikaan. Aamupala maksoi 35€/hlö, joten ihan ilmaista lystiä tämä ei ollut. Tämä on sitä kerran elämässä-laatua, joten hinnasta viis. Maksoimme aamupalan matkatoimistolle ennen lähtöä joten tästä ei enää paikan päällä tullut kustannuksia. Saavuimme paikalle ravintolaan hyvissä ajoin jonoon ja pääsimme sisään ennen kattausaikaa. Saimme paikan läheltä buffet pöytiä, joten ruoka oli aivan selkämme takana. Paikalla oli vielä edellisen kattauksen viimeisiä syöjiä ja Mikki Hiiri kävi meitä morjenstamassa pöydässämme ennen kuin poistui hetkeksi takavasemmalle.

Pussasin Mikkiä poskelle!
Tarjoiltava aamupala oli samantyylinen kuin hotellilla, mm. sämpylää, croisantteja, nakkeja, perunaa, jugurttia, lajitelma erilaisia muroja, hedelmiä,pullaa, pannukakkuja yms juotavien kera. Joten itse aamupala ei ollut mitenkään erikoinen vaan pääpaino oli nimen omaan hahmoissa ja niiden tapaamisessa. Aamupalalla toki sai vatsansa täyteen mutta mitään kovin erikoista syötävää hotellin aamupalaan verrattuna täälä ei ollut tarjolla.

Harvemmin aamupalamme kotona näyttää tältä. Perunaa ja pullaa.


Aamupalalla pyörähti ainakin viisi eri hahmoa jotka kiersivät tapaamassa ihmisiä pöydissä. Hahmojen kanssa sai vapaasti ottaa kuvia ja heitä sai halata, osa innostui hassuttelemaan kanssamme myös. Aamiaisella näimme Mikin lisäksi Ihaan, Hessun, Tikun ja Takun. Mikki kävi pöydässämme kahteen kertaan, taisi tykätä saamasta pusustaan koska otti minut myöhemmin vielä uudelleen kainaloon. Kun osa hahmoista taas oli hieman kauempana pöydästämme ja vain vilahtelevat kuviemme taustalla. En tiedä oliko hahmoilla joku etukäteen sovittu järjestys miten ruokasalissa ja sen perällä olevassa lasihuoneessa kiersivät vai tulivatko he sattumalta jos osoitit heille olevasi paikalla. Osa hahmoista oli paikalla kun kattaus alkoi ja lähtivät pois jonka jälkeen uudet tulivat tilalle.

Harmikseni oman puhelimeni kamera on kovin surkea mutta onneksi miehen omenalla saa laadukkaita kuvia. Mukanamme oli myös digipokkari mutta sillä tuli kuvattua hyvin vähän koska omena on parempi ja oli usein lähempänä pokkarin ollessa repussa. Uudempaa ja omaa järjestelmäkameraa haaveillessa ja odotelles. Rakastan kuitenkin näitä muutamaa kuvaa jotka tapaamisesta tallentuivat omenaan.

Ihanan pehmoinen Ihaa.
Mikki Hiiri otti minut kainaloon.
Hups! 
Olimme aamupalalla noin 45 minuuttia jonka jälkeen jatkoimme matkaamme asemalle ja kohti Pariisin keskustaa aikomuksena viettää sielä koko päivä. Harvemmin laitan aamupalalle ykköset niskaan mutta nyt matkamme jatkui suoraan aamupalalta junalla keskustaan ja illalla ravintolaan joten pukeuduimme illan ravintolan vaatiman pukukoodin mukaan jo heti aamusta. Seuraavassa postauksessa kirjoitan ennemmän Pariisista ja sen nähtävyyksistä joita kävimme katsomassa.

Oletko sinä käynyt hahmoaamiaisella tai muissa ruokailuissa joissa hahmoja on tavattavissa? Mitä hahmoja sinä näit ja mitä pidit tapaamisesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti